2017. június 7., szerda

Vivien Moss: A szabad akarat játéka

A könyv adatai:

Szerző: Vivien Moss
Cím: A szabad akarat játéka
Kiadó: Magánkiadás (MyMarketing.hu)
Kiadás éve: 2016.
Oldalszám: 256.
Kivitel: puhatáblás, ragasztókötött

Hátsó borítószöveg:
Vivien ​Moss könyve, A Szabad akarat játéka elrepíti az olvasót egy szabad elvű lány magával ragadó világába, életébe és mindennapjaiba, miközben beavatja őt titkaiba és kalandjaiba tabuk nélkül. Cathy magasan képzett vezető pozícióban lévő fiatal nő, aki nem ismeri a szerelmet. Magabiztos, hideg, maximalista és öntörvényű. 
Kapcsolatai javarészt egyalkalmas, gyors, lopott órákból állnak. Kalandjai során Cathy egyre jobban megismeri önmagát, felismeri vágyait, majd belecsöppen a swinger tabumentes világába. Bekerül egy olyan közegbe, ahol az emberek szabadon és nemi előítélettől mentesen élvezhetik és élhetik meg valamennyi erotikus fantáziájukat. Ahol mindent szabad, de semmi sem kötelező. 
„ … Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik. Nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat. …” 
 Vajon létezik a neki való férfi, akivel megtalálja a boldogságot?

A könyv a swinger világába kalauzolja el olvasóját, tehát szigorúan 18 éven felüli olvasmány. A figyelemfelkeltő borító telitalálat, hiszen egészen biztos, hogy az olvasó a kezébe veszi a könyvet, mert kíváncsivá tesz. Bilincs, élénkpiros, mosolygó száj - ami egyébként, dombornyomott.
Egy olyan világba nyerünk bepillantást általa, amely hétköznapi értelemben véve, egyáltalán nem szokványos. 
Főhősnőnk, Cathy, egy tanult, komoly munkakört betöltő, sikeres üzletasszony, aki nem ér rá az életre szóló szerelmet keresgélni. Ellenben kíváncsi, nem tartozik elszámolással senkinek, és vannak igényei, vágyai. Rá is talál az igényeit kielégítő életmódra, elkezd lejárni egy klubba.
Persze, ez nem ennyire egyszerű, mint ahogy itt, most, néhány mondatban le van írva. A főszereplő kíváncsiságát, informálódását, vívódását, mérlegelését, félelmét, elhatározását és döntését maximálisan átérezhetjük, hiszen mindannyian indultunk már vadonatúj úton. Esetleg olyanon is, ami igencsak eltér a megszokottól. A könyvbéli út sem egyszerűbb vagy könnyebb, ez a választás is magában hordozhat jót és rosszat egyaránt. 
Vivien Moss könyve egy olvasmányos sztori, aminek hiteles forrásokra épülő, ismeretterjesztő vonulata, valamint a gondolatok mélyébe történő betekintés, a vívódás ábrázolása még további pluszokat ad a pikánsan szókimondó történethez
Folytatása a napokban hagyta el a nyomdát, az írónő weboldalán történő megrendeléssel dedikált példányra is szert lehet tenni.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése