2017. június 7., szerda

Diana Landry: Nem felejthetsz el

Egy "kissé" elmaradtam a blogos ajánlókkal, ezért elhatároztam, hogy bepótolom azokat. :-)

A könyv adatai:

Szerző: Diana Landry
A könyv címe: Nem felejthetsz el
Kiadó: Publio
Kiadás éve: 2016.
Oldalszám: 212
Borító: puhatáblás

Hátsó borítószöveg:
Egy fiatal fényképész, aki véletlenül szemtanújává válik egy brutális gyilkosságnak. 
Egy fiatal doktornő, akit anyja menekít ki kegyetlen apja markából még megszületése előtt.
Egy középiskolai tanárnő, aki egy olyan férfi gyermekét neveli, aki összetörte a szívét. 
Három nő. 
Három különböző sors. 
Egy közös ellenség, aki egymás útjába sodorja őket, és megpecsételi a jövőjüket. 
Az élet kiszámíthatatlan, és nemsokára azt veszik észre, hogy mindannyian egy szövevényes háború részeseivé váltak, ahol az sem mindig egyértelmű, ki az ellenség és ki a barát… 
Fordulatok, szövetségek, leszámolások, szerelmek – maga az élet, színes szélesvásznú kivitelben. A sors keveri a lapokat, az olvasónak mindössze annyi dolga marad, hogy sodortassa magát az izgalmas, lebilincselő áramlattal. 
Diana Landry romantikus regénysorozatának befejező kötete.

A regény a Nem bújhatsz el folytatása. Ott vesszük fel a fonalat, ahol az előző kötet abbamaradt. Reménykedtem benne, hogy Kate-ről és Alexről kicsit többet olvashatok a folytatásban, de ez a kötet sokkal inkább Emília és Max, illetve Lena és Gabe története. Közös pont (Kate-tel és Alex-szel is!) a maffiavezér, aki mindenkitől elvárja az adósság törlesztését, és számla kiegyenlítése érdekében minden követ megmozgat. Családegyesítési törekvésről, bosszúról, egy nem szeretem tanú elhallgattatásáról egyaránt szól a történet, amelynek fő motívuma mégis a romantika. A segítségre szoruló nő és a megmentésére siető férfi kettőse a két fő szálat alapvetően meghatározza, erre az alapra jön a fűszer, a krimis-maffiás vonalvezetés. 
Vannak a könyvben meglepő fordulatok, az utolsó oldalakig drukkolhatunk a szereplőknek, és mivel egy befejezett kétkötetes történetről van szó, a véggel együtt megnyugvást is kapunk. 
Kellemes, könnyed olvasmány, a romantikát kedvelőknek ajánlom. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése